29 Απρ 2020

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΚΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ


Στις Καλυθιές και το Φαληράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο χωρικός αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την δημοτική ενότητα Καλλιθέας Ρόδου κ. Γιώργος Πατσάης και  πραγματοποίησε επίβλεψη εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα παρακολούθησε τις εργασίες για την διευθέτηση του ρέματος "Ρένη" που καταλήγει στην θάλασσα καθώς και τη βελτίωση του στην οδό προς Προφήτη Αμώ. Οι δημοτικές υπηρεσίες αναζητούν καθημερινά λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν για να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις και να δοθούν προς χρήση οι δύο δρόμοι στον κόμβο της Eurobank που οδηγούν στο λιμανάκι και τον Προφήτη Αμμώς.







Επίσης είδε τις ανάγκες που υπάρχουν για παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία στις περιοχές: Άγιος Γεώργιος , Λιβάδι , Κοκκινάγκρεμος , και Σφαγεία.



Σήμερα, για προοληπτικούς λόγους, πραγματοποιήθηκε εκ νέου ψεκασμός στα γραφεία της δημοτικής κοινότητας Καλυθιών στα πλαίσια των μέτρων που έχει πάρει ο δήμος Ροδίων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...