14 Μαΐ 2020

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ


Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε ξεπήδησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο γεμάτο αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία και πολύτιμα, για όλους μας, μαθήματα ζωής. 
Ο Νίκος Κοντός από τις Καλυθιές και η Ανθή Πάλλα από την Λίνδο αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους κανάλι στο youtube για να μοιραστούν την ιστορία της κοινής τους ζωής. Μία ιστορία ζωής που είναι ξεχωριστή. 
Ολοι θυμόμαστε την "σκληρή" είδηση για τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου στο γλέντι της γαμήλια τους δεξίωσης τον περασμένο Οκτώβριο.
Οι πρώτες τραγικές στιγμές, η μάχη με τον χρόνο στο νοσοκομείο της Ρόδου, η απογοήτευση, τα δάκρυα, ο πόνος του ξαφνικού τραυματισμού μοιάζουν να απομακρύνονται αφού ο Νίκος έχοντας την Ανθή στο πλευρό του στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας. Με το χαμόγελο και το χιούμορ του αποτελεί παράδειγμα για το πως πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις.
Οπως εξηγούν στο πρώτο τους βίντεο μετά τον τραυματισμό και την παραμονή για έναν μήνα στο νοσοκομείο της Ρόδου επέλεξαν να παραμείνουν στο νησί και να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους.
Στην συνέχεια μεταφέρθηκαν σε κέντρο αντιμετώπισης παραπληγίας στην Ελβετία αναμένοντας να προχωρήσουν οι απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις. Η παγκόσμια επέλαση του κορονοϊού έβαλε σε... αναμονή τον σχεδιασμό και το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα, σε ειδικό κέντρο στην Αθήνα όπου ο Νίκος συνεχίζει φυσιοθεραπείες κάνοντας καθημερινά μικρά βήματα βελτίωσης.
Το νεαρό ζευγάρι ευχαριστεί φίλους και συγγενείς  για τα καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης και με χαμόγελο δεσμεύονται ότι θα ακολουθήσουν τον διαφορετικό δρόμο που τους επιφύλαξε η ζωή.
"Το σώμα μου έχει αλλάξει αλλά το μυαλό μου παραμένει το ίδιο", εξηγεί ο Νίκος Κοντού.
Το νεαρό ζευγάρι μαζί με αγάπη, αισιοδοξία και χιούμορ θέλουν να περάσουν το μήνυμα πως οι δυσκολίες υπάρχουν για να τις νικάμε και να συνεχίζουμε να κάνουμε όνειρα μέχρι τελικά να τα υλοποιήσουμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...