22 Αυγ 2008

ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ



Εγιναν σήμερα τα εγκαίνια της θυρίδας της Τράπεζας Δωδεκανήσου, το πρώτο κατάστημα που θα προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες και έχει έδρα το χωριό και όχι το Φαληράκι.
Το παρών έδωσαν κορυφαία στελέχη της Τράπεζας, ο Νομάρχης Δωδεκανήσου, ο δήμαρχος Καλλιθέας, η πολιτευτής Μίκα Ιατρίδη και ελάχιστοι κάτοικοι του χωριού. Θα υπάρχει μία υπεύθυνη καταστήματος (Σοφία Σταυρή, δούλευε πριν στην Εμπορική στο Φαληράκι) και μία υπάλληλος (Ρίτσα Παπαγεωργίου).
Ο δήμαρχος Καλλιθέας στην ομιλία του επισήμανε ότι άργησε η Τράπεζα Δωδεκανήσου να ανοίξει κατάστημα στις Καλυθιές και τόνισε ότι "οι Καλυθενοί δεν είναι πλούσιοι, αλλά έχουν μεγάλη καρδιά και αγαπάνε και στηρίζουν κάθε τι που έρχεται στον τόπο τους. Οι Καλυθενοί κάνουν προσεχτικές κινήσεις και σύντομα η Τράπεζα Δωδεκανήσου θα καταλάβει ότι ήταν σωστή η κίνηση για τη δημιουργία του καταστήματος".
Μάλιστα ανακοίνωσε ότι σύντομα όλοι οι λογαριασμοί του δήμου Καλλιθέας θα δοθούν στην Τράπεζα Δωδεκανήσου κάτι που θα γίνει και με τις εταιρείες όπως η ΔΕΥΑΚ.
Αρνητική αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως στα εγκαίνια δεν έδωσε το παρών ούτε ένα μέλος του δημοτικού συμβουλίου, είτε της "κυβέρνησης" ούτε της αντιπολίτευσης. Λες και ανοίγει κάθε μέρα τράπεζα στο χωριό μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mpou t8a mparkenoYme mare xefteria ?
mpoioi to eskeftisan na lavei xora kai osta i ntrapeza ekia pera ?
den exerasi na epilexosi ena kalitero meros ?

T8A KAMOYN YPOGEIO MPARKING MH'POS ?

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...