24 Αυγ 2008

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ... ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ

Με τον τίτλο "τριτοκοσκιμές εικόνες στο Φαληράκι" η εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ δημοσιεύει σήμερα επιστολή δημοσιογράφων από την Αθήνα που στηλιτεύουν την κατάσταση που επικρατεί σε δρόμο στο Φαληράκι. Οι δύο δημοσιογράφοι που βρίσκονται στη Ρόδο για διακοπές αναφέρουν στην επιστολή τους:
"Σε μία εποχή που ο τουρισμός γίνεται ολοένα και πιο αναγωνιστικός η (καθαρή) λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Ως τουρίστες που αγαπάμε και επισκεπτόμαστε τη Ρόδο, κρίνουμε απαραίτητο να επισημάνουμε μια άσχημη εικόνα στο Φαληράκι που θα μπορούσε εύκολα να διορθωθεί. Αρκεί ελάχιστη ευαισθησία και λίγη δουλειά.
Στην οδό Ποσειδώνος, λίγα μέτρα από την κεντρική οδική αρτηρία όπου διέρχονται καθημερινά χιλιάδες τουρίστες και συγκεκριμένα στο ρέμα Καινούργια Βρύση ένας μικρός σκουπιδότοπος λερώνει την εικόνα της περιοχής και προκαλεί τα αρνητικά σχόλια των ξένων επισκεπτών.
Μετά από μία σύντομη έρευνα διαπιστώσαμε ότι ο ιερέας και η εκκλησιαστική επιτροπή έχουν ενημερώσει πολλές φορές για το πρόβλημα όπως μας διαβεβαιώνει ο τοπικός επαγγελματίας Γιώργος Τοκούζης, ιδιοκτήτης ενοικιαζομένων δωματίων Κανόνι.
Προσθέτουμε λοιπόν και εμείς τη φωνή μας και ζητούμε να σταματήσει αυτή η αμαρτία. Το Φαληράκι χρειάζεται τη φροντίδα όλων μας.

Γιάννης Σιωπίδης, Σταύρος Γλυκός. δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ, εργαζόμενοι στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ".

Η επιστολή τους συνοδεύεται από τρεις φωτογραφίες γεμάτες σκουπίδια.
Καλά έκαναν και μας ξεφτίλησαν αφού πολλές φορές έχει επισημανθεί το πρόβλημα από επιχειρηματίες της περιοχής (ο Γιώργος Τοκούζης έχει κουραστεί να φωνάζει)και οι δημοτικοί μας άρχοντες δίνουν απλά υποσχέσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν είναι η Βενιανακη ....στ΄αρχιδια μας

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...