24 Αυγ 2008

ΘΕΛΕΙ "ΚΡΕΜΑΣΜΑ"




Εικόνες σοκ και ξεφτίλας αντικρίζουν όσοι περπατήσουν στο Φαληράκι, στη Λεωφόρο Καλλιθέας, στο γεφυράκι που βρίσκεται δίπλα σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, λίγο πριν τον παιδότοπο Family Fun.
Κάποιος ασυνείδητος που θέλει "κρέμασμα" πέταξε στο ρέμα τα λύματα της επιχείρησής του με αποτέλεσμα να υπάρχει βρώμα, δυσωδία, τεράστια κουνούπια και τεράστιοι αρουραίοι. Οι τουρίστες που περπατάνε βλέπουν την παιδεία του... Αμόρφωτος, ελεεινός, επικίνδυνος.
Για έναν ηλίθιο που δεν σέβεται τον εαυτό του, την οικογένειά του, τους συγχωριανούς του και τους τουρίστες που μας αφήνουν τα λεφτά τους κινδυνεύουμε όλοι να υποστούμε μεγάλες βλάβες στην υγεία.
Αν αυτές οι εικόνες κυκλοφορήσουν σε έντυπα του εξωτερικού το Φαληράκι θα ξεφτιλιστεί τελείως... Και όλα αυτά για έναν ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ.
Οταν ο δήμαρχος ενημερώθηκε για την κατάσταση υποσχέθηκε ότι αύριο το πρωί θα κάνει καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες. Μέχρι τότε ας βλέπουν οι τουρίστες τα λύματα. Ας πρόσεχαν που μας διάλεξαν.
Υ.Γ. Αποκλείεται να ξεχείλησε βόθρος ή βιολογικός. Κάποιος έχει συνδέσει σωλήνες και αδειάζει τα λύματα στο ρέμα ελπίζοντας ότι θα καταλήξουν στον υδροφόρο ορίζοντα ή τη θάλασσα και θα εξαφανιστούν. Μπράβο ρε μάγκα. Μπράβο σου. Φταίμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που σε ανεχόμαστε...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kosta gia kalese to SKaI na deis gia potes ton epiaxame ton asynitido kai amorfoto mas aderfi ;)

Ανώνυμος είπε...

αυτοσ ειναι ενας γνωστος αγνωστος ο οποιος εχει απασχολησει και στο παρελθον τις αρχεσ για κατι τετοιες δουλιτσες...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...