15 Οκτ 2008

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ






Το απόγευμα της Παρασκευής θα αγωνιστεί στο γήπεδο Καλυθιών ο Ερμής με αντίπαλο τον Αγιο Γεώργιο Μαλώνας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5.30 κάτι που σημαίνει ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα ανάψουν και οι προβολείς. Είναι μία καλή ευκαιρία να πάμε όλοι στο γήπεδο και να χειροκροτήσουμε την ομάδα για τις καλές εμφανίσεις στα πρώτα παιχνίδια.
Σήμερα στις 3.30 ο Απόλλων παίζει κύπελλο στο χωριό με αντίπαλο την Αναγέννηση Εμπωνας και το γήπεδο αναμένεται να είναι βούρκος από τη χθεσινοβραδυνή βροχή. Το παιχνίδι πρωταθλήματος Αναγέννηση Ρόδου - Απόλλων Καλυθιών ορίστηκε για το απόγευμα του Σαββάτου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πέρα από την καλή αγωνιστική παρουσία ο Ερμής κερδίζει και τη μάχη της εξέδρας με τους οργανωμένους οπαδούς του. Μετά το ταξίδι στην Κω, είχαν θετική παρουσία και στις εξέδρες του γηπέδου Κοσκινού και γενικά οργανώνονται με μπλουζάκια και τύμπανα. Το όνομα του Ερμή γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες στον τσιμεντένιο τοίχο απέναντι από το γήπεδο. Εντύπωση προκαλεί και η δημιουργία του γυναικείου τμήματος οπαδών του Ερμή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

afto tha pei na agapas to xwrio sou...ypostirizoume ermi prwta mia kai eimaste kai fan...kai meta apollwn giati opws kai na to kanoume o apollwn exei kai mia istoria sto xwrio mas...
forza ermionara....

Ανώνυμος είπε...

Koukles eiste

Ανώνυμος είπε...

se efxaristoume anwnime....

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...