17 Οκτ 2008

ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ

Μαθήματα... σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης φαίνεται πως παραδίδει στην παραλία γυμνιστών, στο Φαληράκι της Ρόδου ένας καθηγητής του Λυκείου Αρχαγγέλου προκαλώντας την έντονη αντίδραση γονέων και κατοίκων!
Σύμφωνα με την καταγγελία αγανακτισμένου πολίτη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και την ηγεσία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, «ο εν λόγω καθηγητής σε τακτά χρονικά διαστήματα και σχεδόν καθημερινά εμφανίζεται στην παραλία γυμνιστών και παρενοχλεί με τρόπο αισχρό τους λουομένους και συγκεκριμένα τις γυναίκες που επισκέπτονται την περιοχή για γυμνισμό. Πλησιάζει κοντά τους και συχνά δημοσίως επιδεικνύει σε στύση το ανδρικό του μόριο και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιείται και προσβάλλει την προσωπικότητα των παρευρισκομένων και τη δημοσία αιδώ. Είναι εριστικός και επιθετικός. Δεν διστάζει να υβρίζει και να απειλεί όποιον του ζητάει να συμπεριφέρεται κόσμια».
Οπως μάλιστα προσθέτει ο πολίτης: «Παρενοχλεί συνεχώς πολλές γυναίκες και είναι θέμα χρόνου, κατ’ εμέ, να διαπράξει ακόμα και κακουργηματικές πράξεις. Οι ασελγείς του χειρονομίες και πράξεις δεν μπορεί να αφήσουν όλους μας και την τοπική κοινωνία απαθή».
Ηδη ο καθηγητής έχει κληθεί να καταθέσει για όλα όσα του καταλογίζονται, ενώ μόλις η είδηση έγινε γνωστή, ανάστατοι γονείς και μαθητές απευθύνθηκαν στον διευθυντή του Λυκείου Αρχαγγέλου ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή του από το σχολείο κάτι που τελικά έγινε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mia kai anaferthike i paralia gimniston,to ti mpanistirtzides mazevei einai allo pragma

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...