14 Οκτ 2008

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ






Χθες το δημοτικό συμβούλιο κατά πλειοψηφία ενέκρινε τη σύναψη δανείου 3 εκ. ευρώ για 5 χρόνια προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στο Φαληράκι.
Η δημοτική αρχή επισήμανε ότι το έργο θα αναβαθμίσει την περιοχή αφού θα χρησιμοποιηθεί και ως συνεδριακό κέντρο. Το δάνειο σύμφωνα με τη δημοτική αρχή είναι απαραίτητο για να μην υπάρξουν καθυστηρήσεις ενώ δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις ότι τα χρήματα (6,7 εκ. ευρώ) είναι εξασφαλισμένα. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν το έργο πρέπει να ξεκινήσει και να ολοκήρωθεί πριν τον Καποδίστρια 2 για να μην αλλάξουν τα δεδομένα και δεν γίνει.
Η αντιπολίτευση είπε ότι το έργο δεν είναι πρώτης προτεραιότητας και δεν πρέπει να υποθηκεύσει ο δήμος άλλα έργα εξασφαλίζοντας δάνειο. Εκφράστηκαν φόβοι ότι τα κονδύλια δεν είναι εξασφαλισμένα και πως το κόστος συντήρησης και λειτουργίας θα είναι απαγορευτικό για τη χρήση από τη νεολαία του τόπου. Στο τέλος η αντιπολίτευση ψήφισε "ναι" στο έργο, "όχι" στο δάνειο.
Οπως είναι φυσικό υπήρξε έντονη αντιπαράθεση με κατηγορίες για το ποιος θέλει το καλό του τόπου και άλλα χαριτωμένα.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΙΛΑΚΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΚΟΥΖΗΣ. ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΕΝΩΝ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Η άνδρες φοράνε παντελόνια και εσύ κατά τη γνώμη μου φοράς φουστάνια γιατί κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου.
Ο τρόπος που κάνεις το σχόλιο μου θυμίζεις εποχές Γκέμπελς.
Είσαι και ανημέρωτος όλοι μας είπαμε ναι στο έργο όχι στο δάνειο.
Να ρωτήσεις τους χωριανούς σου τη θέλουν πρώτα να γίνει το αποχετευτικό των καλυθιών η το Κλειστό Γυμναστήριο. Υστερόγραφο:
Όσο για αν το παίζω φίλος τον καλυθενών, δεν το παίζω φίλος, είμαι δυο φόρες καλυθενός, μια από τους Καραδημήτρηδες και μια από τον γαμπρό μου τον Ντίνο τον Λυριστή.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θεωρώ ότι έκανα σωστά τη δουλειά μου και παρουσίασα τις απόψεις και των δύο πλευρών. Δεν είμαι ο δικαστής που θα κρίνω ποιοι έχουν δίκιο. Πάντως το ότι ενοχλήθηκαν από τις αναρτήσεις σύμβουλοι και από τις δύο παρατάξεις σημαίνει ότι δεν υπήρχε κανένας δόλος στα όσα έγραψα

Τάσος

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν ήμουνα στην συνεδρίαση αλλά ακούγωντας τα αποσπάσματα από την τοποθέτηση του κ. Κώστα κατάλαβα ότι προτιμάει αντί για ένα μεγάλο κλειστό να γίνουν τρία μικρά τύπου "τέντας". Νομίζω ότι η αντιπολίτευση έχει μπερδευτεί. Δεν ξέρει αν το πρόβλημα είναι το έργο ή το δάνειο.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ακρως ντροπιαστο για την κοινωνια μας να ασχολουνται ολοι με κλειστα και γηπεδα τενις αντι για την υγεια μας.
ΚΑΝΕΙΣ δηλαδη δεν εχει αποψη για τα λυματα που περνανε απο την πλατεια και καταληγουν στην εξινη?
ΝΡΤΟΠΗ...

Ανώνυμος είπε...

TON GOYMALATSO TON GIATRO TON UHMATE KANEIS APO TOTE KAI POIO ARGA EINAI TO PROBLHMA.EMEIS POY MENOYME EDO GNORIZOYME TO PROBLHMA.EIME SIGOYROS OTI ESY POY TORA PROBLHMATIZESE DEN MENEIS XORIO

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΟΣΗ ΔΑΝΕΙΟ ΥΨΟΥΣ 3 ΕΚΑΤΟΜ/ΡΙΑ ΕΥΡΩ.ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ.ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜ/ΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ;ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

O δήμος βάζει σαν εγγύηση τα έσοδα από το ΔΗΦΟΔΩ κάτι που σημαίνει ότι οι τράπεζες θα δώσουν σίγουρα δάνειο

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ ΤΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΦΟΔΩ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΠΑΡΑΔ/ΝΤΩΝ ;
ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ Η ΣΕΖΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΕΡΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Signwmi den einai thema to na ginei (epitelous) ena kleisto gimnastirio stis kalithies? Na mporei na paiksei i omada mas sto diko tis gipedo kai na min parakalaei ton ena kai ton allo gia na agwnistei? Eleos diladi.. Merikoi mporei na kseroun kai merikoi oxi, oti ginetai mia prospatheia apo kapoious anthropous na anevasoun to basket kai sto diko mas xwrio. K gia na mporoun na exoun kai autoi megaliteres filodoksies tha prepei na ginei to kleisto.. Iparxoun 2 omades pou agwnizontai stis topikes katigories kai oi 2 se ksena gipeda. Pws na fereis tote ta paidia konta sto athlima?

Maria

Ανώνυμος είπε...

Apotelesma teliko:nai apo tin dhmotikh arxi gia to kleisto,OXI,stin ousia apo antipoliteysh.NTROPH TOYS!!!!!
As afisoyn tis dikaiologies

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...