24 Σεπ 2010

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ






Την τρίτη τη φετινή νίκη (πρώτη εντός έδρας) πανηγύρισε το βράδυ της Παρασκευής ο Απόλλων Καλυθιών με 3-1 επί του Ορφέα. Η ομάδα μας, υπό το φως των προβολέων, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο μόνο κατά διαστήματα και κατάφερε να ξεπεράσει την απουσία του σκόρερ Λευτέρη Μαυρομούστακου.
Δύο τέρματα πέτυχε ο Νίκος Σεβδαλής (το 1-0 με πέναλτι και το 3-1 με φάουλ), ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Μιχάλης Κατσιδώνης (το 2-1). Ο Ορφέας χωρίς να κάνει φάσεις κατάφερε στο 60' να ισοφαρίσει σε 1-1 χωρίς όμως να αντέξει στην συνέχεια στην πίεση που του ασκήθηκε.
Με τον Απόλλων έπαιξαν οι: Καραγιάννης, Αλαχούζος, Τσίττας, Μοσχιδιού, Κατσιδώνης, Σ. Σταυρής (Σ. Κυριαζής), Παπαδόπουλος (Αττιτής), Σεβδαλής, Μουτσοντέμι, Μανέττας (Γκεοργκίεφ), Δημητράς.
Η κάμερα του blog κατέγραψε και τα τρία τέρματα της ομάδας μας.
* Πριν το ξεκίνημα του αγώνα ο ομογενής Γιάννης Φωτίου παρέδωσε στον Απόλλωνα την ελληνική σημαία με την οποία έγινε πέρσι παρέλαση στην Βαλτιμόρη Αμερικής όπου κατοικεί. Η σημαία υψώθηκε στον ιστό του γηπέδου και στον αγαπητό Γιάννη δόθηκαν δώρα από τη διοίκηση του Απόλλωνα. Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Στο γήπεδο βρέθηκαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Μανώλης Συμιακός που επίσης κατοικεί στο Οχάιο της Αμερικής, ο τέως πρόεδρος Γιώργος Καραγιάννης (χωρίς μουστάκι) αλλά και ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μαχαιρίδης που πριν τρεις εβδομάδες είχε τροχαίο ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...