24 Σεπ 2010

ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ





Αλλο ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε απόψε επί της Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του σούπερ μάρκετ ΑΒ. Αυτοκίνητο που βγήκε από το πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ και κατευθυνόταν προς Λίνδο (έκανε την επικίνδυνη αναστροφή) συγκρούστηκε με μηχανή που είχε επίσης κατεύθυνση προς Λίνδο και κινούταν με μεγάλη ταχύτητα. Μετά την σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής (από Αρχάγγελο) βρέθηκε στο οδόστρωμα (ευτυχώς φορούσε κράνος) έχοντας σοβαρά τραύματα σε χέρια και πόδια. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα από τ' Αφάντου πήρε τρελή πορεία και κατέληξε στο απέναντι περίπτερο. Ο οδηγός της μηχανής με ασθενοφόρο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.
Το συγκεκριμένο σημείο που ουσιαστικά είναι σταυροδρόμι είναι πολύ επικίνδυνο, ειδικά όταν βγαίνουν οχήματα από το σούπερ μάρκετ με κατεύθυνση προς Αφάντου. Για να μην θρηνήσουμε θύματα θα πρέπει άμεσα να κατασκευαστεί νησίδα στο μέσο του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...