24 Σεπ 2010

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ



Χθες βράδυ σε συγκέντρωση μελών της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ ο πρόεδρος της και δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Κυριαζής ανακοίνωσε ότι θα κατέλθει υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές με την παράταξη του Χαράλαμπου Κόκκινου. Ο κ. Κυριαζής ζήτησε στήριξε εξηγώντας τα κέρδη που μπορεί να έχει η περιοχή μας από πιθανή εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου. Σύμφωνα με τον νεότερο, σε ηλικία, δημοτικό σύμβουλο Καλλιθέας ο συνδυασμός του Χαράλαμπου Κόκκινου έχει πιθανότητες νίκης απέναντι στον Γιάννη Μαχαιρίδη αφού τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η σταδιακή παρουσίαση των εκατοντάδων έργων που έγιναν στο Νότιο Αιγαίο όταν Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ήταν ο Κόκκινος.
Το παρών στην χθεσινή συνάντηση έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κωβαίος που σημείωσε ότι οι εκλογές δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να χαλάσουν τις προσωπικές σχέσεις των υποψηφίων. Ο Κωβαίος θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Κουσουρνά.
Η υποψηφιότητα του Γιάννη Ιατρίδη ως αντιπεριφερειάρχη δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...