4 Νοε 2010

"Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"


ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Χαράλαμπο Κόκκινο και την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας ».

«Στηρίζουμε τους νέους και δίνουμε ελπίδα και συνέχεια…»


Για τα νησιά μας ξεκινάει μια εποχή γεμάτη προκλήσεις του σχεδίου Καλλικράτης που προβλέπει την αιρετή ενιαία Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποτελούν σημαντικό ορόσημο για τις πολιτικές εξελίξεις και το μέλλον του τόπου μας αφού είναι οι πρώτες μετά τον εγκλωβισμό της χώρας μας στο μνημόνιο που επέβαλε το ΔΝΤ.
Διαισθανόμενος την σημαντικότητα αυτής της αναμέτρησης και ως ενεργός πολίτης της κοινωνίας μας, κατέρχομαι στον εκλογικό στίβο θέλοντας να στείλω μήνυμα ότι η νεολαία οφείλει να είναι μπροστά στον αγώνα για να αλλάξει η πορεία που έχει πάρει η χώρα μας και τα νησιά μας. Έχοντας πολιτικές παραστάσεις από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου δίπλα στον παππού μου, τον αείμνηστο κοινοτάρχη Καλυθιών Στέφανο Κυριαζή γνωρίζω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί ν’ ακούει λόγια και θέλει μόνο ειλικρίνεια και αυθεντικές πράξεις. Δικαιολογημένα το πολιτικό σύστημα έχει απαξιωθεί αλλά είναι ανάγκη με την στήριξη νέων ανθρώπων να επιστρέψει η εμπιστοσύνη στην πολιτική και στους πολιτικούς.
Σας κοιτάζω στα μάτια και ζητάω την ψήφο εμπιστοσύνης για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έμαθα πως λειτουργεί η δημόσια διοίκηση και πως μπορεί να βελτιωθεί προς όφελος των πολιτών. Το σήμερα είναι δύσκολο, όμως το αύριο κρύβει ελπίδες και μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη τα οράματα.
Με τον Χαράλαμπο Κόκκινο στο τιμόνι, Το Νότιο Αιγαίο μπορεί να γίνει πρότυπο ανάπτυξης αρκεί όλοι μαζί να δώσουμε το παρών σε αυτή την προσπάθεια.
Είναι ώρα για έργα και όχι λόγια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...