4 Νοε 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ Ο ΘΩΜΑΣ ΣΩΤΡΙΛΛΗΣ


O ιατρός-ουρολόγος κ. Θωμάς Σωτρίλλης συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη "ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" του κ. Γιώργου Χατζημάρκου. Ο κ. Σωτρίλλης είναι στο δημοτικό ψηφοδέλτιο Ρόδου κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να τον ψηφίσουν όλοι οι δημότες Καλλιθέας που θα επιλέξουν την παράταξη "ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ".
Ειδικά για όλους τους Καλυθενούς που θα ψηφίσουν Χατζημάρκο η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Θωμά Σωτρίλλη είναι απαραίτητη για να έχει δυνατή εκπροσώπηση το χωριό μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Ο ιατρός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία μας και γνωρίζει από δημόσια διοίκηση αφού έχει διατελέσει, με επιτυχία, Νομαρχιακός Σύμβουλος και πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δωδεκανήσου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχια Θωμά

Ανώνυμος είπε...

Γιατροί, δασκάλοι, δικηγόροι δεν υφίστανται εκλογές αν δεν συμμετέχουν και αυτοί, δεν γίνονται εκλογές αν δεν έχει το κάθε κόμμα στο ψηφοδέλτιο του, τον γιατρό, τον δάσκαλο και το δικηγόρο του!
Αυτές δεν είναι πια εκλογές αλλά το μεταπτυχιακό ορισμένων στις πλάτες των υπολοίπων.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...