4 Νοε 2010

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

1ο εκλογικό τμήμα, στο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών
Σε αυτό θα ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο των οποίων το επώνυμο αρχίζει ΑΓΓΕΛΙΝΙΟΣ μέχρι και ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ συμπεριλαμβανομένου, καθώς και οι τυχόν παραληφθέντες εκλογείς.
2ο εκλογικό τμήμα, στο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών
Σε αυτό θα ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο των οποίων το επώνυμο αρχίζει από ΓΙΑΛΛΟΥΣΗ μέχρι και ΚΑΒΟΥΣΑΝΑΚΗΣ συμπεριλαμβανομένου, καθώς και οι τυχόν παραληφθέντες εκλογείς
3ο εκλογικό τμήμα, στο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών
Σε αυτό θα ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο των οποίων το επώνυμο αρχίζει από ΚΑΖΑΚΟΣ μέχρι και ΚΟΡΝΙΛΑΚΗΣ συμπεριλαμβανομένου, καθώς και οι τυχόν παραληφθέντες εκλογείς.
4ο εκλογικό τμήμα, στο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών
Σε αυτό θα ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο των οποίων το επώνυμο αρχίζει από ΚΟΡΦΙΑ μέχρι και ΛΟΥΤΣΙΟΥ συμπεριλαμβανομένου, καθώς και οι τυχόν παραληφθέντες εκλογείς
5ο εκλογικό τμήμα, στο Γυμνάσιο Καλυθιών
Σε αυτό θα ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο των οποίων το επώνυμο αρχίζει από ΛΥΚΟΠΑΝΤΗ μέχρι και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ συμπεριλαμβανομένου, καθώς και οι τυχόν παραληφθέντες εκλογείς.
6ο εκλογικό τμήμα, στο Γυμνάσιο ΚαλυθιώνΣε αυτό θα ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο των οποίων το επώνυμο αρχίζει από ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ μέχρι και ΣΑΦΑΣ, καθώς και οι τυχόν παραληφθέντες εκλογείς.
7ο εκλογικό τμήμα, στο Γυμνάσιο Καλυθιών
Σε αυτό θα ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο των οποίων το επώνυμο αρχίζει από ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ μέχρι και ΤΣΙΚΚΗΣ συμπεριλαμβανομένου, καθώς και οι τυχόν παραληφθέντες εκλογείς .
8ο εκλογικό τμήμα, στο Γυμνάσιο Καλυθιών
Σε αυτό θα ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο των οποίων το επώνυμο αρχίζει από ΤΣΙΛΙΜΑΝΤΟΥ μέχρι και ΨΙΜΟΥΛΑΚΗ συμπεριλαμβανομένου, καθώς και οι τυχόν παραληφθέντες εκλογείς , οι εκλογείς πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και οι εκλογείς ομογενείς και νομίμως διαμένοντες στην Ελλάδα αλλοδαποί υπήκοοι τρίτων χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...