8 Απρ 2012

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ



Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στην 4η βραδυνή βόλτα ποδηλασίας στους δρόμους των Καλυθιών. Περισσότεροι από 160 ποδηλάτες όλων των ηλικιών ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου στις 8.00 μπροστά από τα γραφεία του ΦΑΡΟΥ και μετά από διαδρομή διάρκειας 1,50 ώρας επέστρεψαν κουρασμένοι αλλά χαρούμενοι στην πλατεία.
Η πρωτοβουλία του ΦΑΡΟΥ έχει αγκαλιαστεί απ' όλους με αποτέλεσμα το χωριό μας σε καθημερινή βάση να έχει ποδήλατα από τη μία άκρη ως την άλλη.
Αυτό που πρέπει, οπωσδήποτε να προσέξουν οι υπεύθυνοι των οργανωμένων βραδυνών βολτών είναι τα θέματα ασφαλείας που πρέπει να βελτιώνονται και όχι να χαλαρώνουν. Χθες βράδυ, ποδήλατα και αυτοκίνητα κινούταν ταυτόχρονα γύρω από την πλατεία αφού δεν υπήρχαν μέτρα προστασίας με αποτέλεσμα οι κίνδυνοι ατυχήματος να είναι υπαρκτοί. Την στιγμή της διέλευσης των ποδηλάτων θα πρέπει να υπάρχουν πεζοί εθελοντές που θα φροντίζουν ώστε τα αυτοκίνητα να μην "μπαίνουν" σφήνα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...