20 Δεκ 2012

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ





 Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του  2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου.
    Πλήθος κόσμου συνέρρευσε από τις 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, για να παρακολουθήσουν τις χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραγωγές: «Το άστρο των Χριστουγέννων» , «Ο Αϊ-Βασίλης δε θα’ ρθει με έλκυθρο, αλλά με Subaru» και «Οι καλικάντζαροι στο σπίτι του Αϊ- Βασίλη». Την πρώτη παραγωγή πλαισίωσαν οι μαθητές της Α1΄ τάξης, τη δεύτερη οι μαθητές της Α2΄ τάξης  και την τρίτη οι μαθητές της Β΄τάξης με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τις κ.κ.  Ζουμπατιανού Μαρία, Σαμπάνη Σταυρούλα και Τρίκου Πολυξένη αντίστοιχα. Οι μαθητές που έλαβαν μέρος, ενθουσιασμένοι από την αγάπη και το χειροκρότημα του κοινού, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια φαντασμαγορική παράσταση γεμάτη από πλούσιους διαλόγους, συναίσθημα, μουσική και άφθονα γέλια και αποζημιώθηκαν με τα δώρα που τους μοίρασε ο Αϊ-Βασίλης στο τέλος της γιορτής.
   Παράλληλα, στο χώρο του σχολείου, λειτούργησε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου με υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες, αλλά και άφθονα εδέσματα που τίμησαν οι προσκεκλημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...