20 Δεκ 2012

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ



Με πυρετώδεις ρυθμούς ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τα Χριστούγεννα στις Πηγές Καλλιθέας.
Το πρόγραμμα πλούσιο, στο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, περιμενει μικρούς και μεγάλους από τις 22 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου 2013.
Η εορταστική ατμόσφαιρα θα γίνει αγγαλιά ζεστή για να δώσει ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία για καλύτερες ημέρες με αλληλεγγύη, αγάπη και επίκεντρο το παιδί. Το Μνημείο των 4 εποχών για 6η χρονιά θα δημιουργήσει χαρούμενα δρώμενα με τη φαντασία και τη συμμετοχή των παιδιών.
Ημέρες εκδηλώσεων: 22, 23, 26, 29/12/12 & 2/01/13, από το πρωί , ώρα 11.00.
Το Μνημείο των 4 εποχών για 6η χρονιά θα δημιουργήσει χαρούμενα δρώμενα με τη φαντασία και τη συμμετοχή των παιδιών. Bazaar, δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, παραμύθια, μουσικές μελωδίες, συγκροτήματα, κάλαντα, παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου, βόλτα με άλογα, τοξοβολία, παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, εκπλήξεις, λιχουδιές,και πολλά άλλα για τα παιδιά και τους γονείς! Το πιο όμορφο αξιοθέατο του νησιού δημιουργεί ένα ζεστό γιορτινό περιβάλλον. Φέτος, τα Χριστούγεννα στις Πηγές Καλλιθέας θα είναι μια μοναδική εμπειρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...