31 Μαρ 2014

ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΑΘΡΟ Ο ΒΛΑΧΟΣ



Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε σε ποδηλατικό αγώνα ο ταμίας του Φάρου Καλυθιών, Κώστας Βλάχος, συνεχίζοντας τις επιτυχίες του στις δύο ρόδες.
Με µεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, διεξήχθη διασυλλογικός ποδηλατικός αγώνας δρόµου απόστασης 145Km που συνδιοργανώθηκε από τον ∆ΟΠΑΡ και τον σύλλογο Τριών Αθληµάτων “Απόλλων Ρόδου”, µε τη συµµετοχή 40 αθλητών κατηγορίας Μάστερς και 24 αθλητών στην κατηγορία Γυναικών – Όπεν.
 Ο συγκεκριµένος αγώνας αποτέλεσε και προκριµατικό αγώνα για την Σπαρτακιάδα του 2014. Όλοι οι αθλητές µέλη της Π.Ε.Π.Α. που συµµετείχαν τερµάτισαν εντός χρονικού ορίου και απέκτησαν το δικαίωµα συµµετοχής στον αγώνα αντοχής της Σπάρτης.
Η εκκίνηση του αγώνα έγινε στο Άγαλµα του ∆ιαγόρα στη Ψαροπούλα, από όπου οι αθλητές ακολουθώντας την διαδροµή Φαληράκι – Γεννάδι – Βάτι – Απολλακιά – Μονόλιθος – Κρητηνία – Καλαβάρδα – Φάνες – Σορωνή τερµάτισαν στο Παραδείσι. Ο σχετικά καλός καιρός και η πολύ καλή και διάθεση όλων των αθλητών, βοήθησαν στο να διεξαχθεί ένας όµορφος και συναρπαστικός αγώνας.
Κατηγορία Μάστερς 30-39
1ος ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Α.Ο. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
2ος ΚΑΛΑΝ∆ΡΑΝΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ Α.Ο. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
3ος ΚΥΠΡΙΑ∆ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟ∆ΗΛΙΟΣ
4ος ΚΑΛΑΝ∆ΡΑΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ο. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
5ος ∆ΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

6ος ΚΑΛΑΦΑΤΑΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...