31 Μαρ 2014

ΜΕ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ ΦΛΕΒΑΡΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΣΤΑΥΡΗΣ

‘Στις 10 Απριλίου θα λάβω τις τελικές αποφάσεις μου’ δήλωσε στο ραδιόφωνο του Άλφα Δωδεκανήσου ο Γιάννης Φλεβάρης, ξεκαθαρίζοντας ότι ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τον α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης και όχι για την Περιφέρεια.
Είπε ακόμη ότι τα κριτήρια θα είναι πολιτικά και αυτοδιοικητικά διότι η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι δύσκολη και τόνισε πως ‘στην Αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν τεχνάσματα’.
Ο κ. Φλεβάρης ξεκαθάρισε επίσης ότι τάσσεται υπέρ της διάσπασης του ενιαίου δήμου Ρόδου εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν προχώρησε η προσπάθεια:
‘Η αντίθεσή μου στον υπάρχοντα νόμο του Καλλικράτη είναι δεδομένη. Η πρόταση για διάσπαση του Ενιαίου Δήμου Ρόδου -που δεν προχώρησε- με βρίσκει σύμφωνο αφού το αίτημα ήταν καθολικό και εξέφραζε τους κατοίκους του νησιού όχι μόνον συγκεκριμένα άτομα.
Η μεταρρύθμιση ήταν απαραίτητη και σημαντική ώστε να λυθούν τα ζητήματα λειτουργικότητας και καθημερινότητας του πολίτη. Δυστυχώς, δεν προχώρησε κι εμείς, καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα την επόμενη μέρα των εκλογών’.
Άφησε τέλος ανοικτό το ενδεχόμενο να επιλέξει την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου, λέγοντας ότι: ‘Τα πράγματα είναι καθαρά και δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο. Προσωπικά, εκπροσωπώ ολόκληρο το νησί της Ρόδου.
Στις εκλογές θα έχουμε μάχη χαρακωμάτων. Βρισκόμαστε σε συγκυβέρνηση και η επιλογή μου θα είναι επιλογή ψηφοδελτίου και όχι κόμματος’.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Οι πληροφορίες του blog αναφέρουν ότι ο Γιάννης Φλεβάρης θα είναι στο ψηφοδέλτιο Χατζηδιάκου μαζί με τον αντιδήμαρχο Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών Μιχάλη Σταυρή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...