30 Μαΐ 2014

ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ

Δύο αδίστακτοι τσιγγάνοι επιτέθηκαν και λήστεψαν ηλικιωμένο τουρίστα στο Φαληράκι σε δρόμο κοντά στο μοναστήρι του Προφήτη Αμώ. Από την αστυνομία δεν έγινε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό αφού αναζητούνται οι επικίνδυνοι δράστες που έγιναν αιτία να δυσφημιστεί, για άλλη μία φορά η περιοχή μας.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την περασμένη Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών, ο 74χρονος τουρίστας από την Γερμανία περπατούσε κοντά στον Προφήτη Αμώ όταμ ξαφνικά σταμάτησε δίπλα του αγροτικό αυτοκίνητο χρώματος γκρι από το οποίο αποβιβάστηκαν δύο άγνωστοι, πιθανότατα τσιγγάνοι σύμφωνα με την περιγραφή. Οι δύο άντρες με την απειλή βίας και κρατώντας σιδερόβεργα αφαίρεσαν από τον ηλικιωμένο τουρίστα δύο τσάντες που κρατούσε και περιείχαν προσωπικά αντικείμενα, ένα πορτοφόλι με 110 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, κινητό τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανή, έγγραφα και κλειδιά ξενοδοχείου.
Οι δράστες μάλιστα τον έσπρωξαν στο έδαφος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.
Ο Γερμανός επισκέπτης περιέγραψε τους δύο άντρες σε αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου οι οποίοι διεξάγουν τις σχετικές έρευνες. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ακομα να ξεσηκωθούμε για τους τσιγγανους ( ασε που μερικοι που νομιζουν οτι θα τους πληρωσουν τα νοικια τους θα αντιδρασουν) ,Οσον αφορά τους εκλεγμενους φιλους μας που προ δυο εβδομαδων γυριζαν στο χωριο , να φροντισουν τον τουρισμό στο Φαλιρακι με αστυνόμευση κτλ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...