30 Μαΐ 2014

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Συγκίνηση προκάλεσε στην μικρή μας κοινωνία ο ξαφνικός θάνατος του Δημήτρη Κώστα ή "τσιμεντοπετρά" όπως τον γνώρισαν όλοι σε ηλικία 69 ετών.
Ο Δημήτρης Κώστας πριν λίγες ημέρες μετέβη σε νοσοκομείο των Αθηνών μετά τη διάγνωση για σοβαρή ασθένεια και τελικά κατέληξε το απόγευμα της Παρασκευής.
Η προσφορά του στο χωριό ήταν μεγάλη τόσο ως μέλος του κοινοτικού συμβουλίου όσο και με την συμμετοχή σε διοικητικά συμβούλια συλλόγων.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστή το απόγευμα του Σαββάτου (6.00) από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην είσοδο των Καλυθιών. Εκεί, στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής ο εκλιπών οραματιζόταν τη δημιουργία ενός χώρου φροντίδας ηλικιωμένων.
Η οικογένειά του παρακαλεί, αντί για στεφάνια, να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΑ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ, ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ, ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡOΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΗΜΗΤΡΗ.......
* Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Κώστα εξέφρασαν και οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλυθιών. Ο Δημήτρης είχε τιμήσει, ως ποδοσφαιριστής και ως παράγοντας τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΟ
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Κώστα που χάθηκε απρόσμενα. Ο Δημήτρης Κώστας ήταν πάντα υποστηριχτής του συλλόγου και δίπλα σε όλους όσους το χρειαζόταν, δίνοντας απλόχερα ένα ζεστό χαμόγελο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


·         * Η προγραμματισμένη εκδήλωση της Τερψιχόρης για το Σαββάτο θα πραγματοποιηθεί κανονικά αλλά η ώρα έναρξης από 7.00 μ.μ. μετατέθηκε για τις 8.30 μ.μ. στην αυλή του πρώην δημαρχείο Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...