13 Μαΐ 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΡΙΚΗ


Αγαπητοί  συγχωριανοί, φίλοι και φίλες
Βιώνοντας σκληρά -επί σειρά ετών- την «αναπτυξιακή ύφεση» του τόπου μας και τον οικονομικό μαρασμό των επιχειρήσεών μας, μία πρέπει να είναι η έγνοια μας.
Να σηκώσουμε ανάστημα, να βρούμε τα λάθη μας, να συνεργαστούμε, να δουλέψουμε με φρέσκιες ιδέες και να σχεδιάσουμε το μέλλον αυτής της περιοχής που είναι πολλά υποσχόμενη και της αξίζουν πολύ περισσότερα.
Να διεκδικήσουμε όλες αυτές τις επενδύσεις που δεν έγιναν ποτέ στις Καλυθιές, παρά τα έσοδα που εισπράχθηκαν… Να διαρρήξουμε οριστικά τη σχέση μας με ένα χθες που τουλάχιστον δε μας αξίζει.
Έχουμε καθήκον να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, να αποκτήσουμε κουλτούρα καθαριότητας, να αξιοποιήσουμε τις πανέμορφες παραλίες του Φαληρακίου δίνοντας ανάσα ζωής στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τουρισμού, εμπορίου, εστίασης και αναψυχής.
Με υποψήφιο δήμαρχο τον Στράτο Καρίκη και έχοντας ως οδηγό την εμπειρία μας αλλά πάνω απ’ όλα την αγάπη που έχουμε για τον τόπο όπου επιλέξαμε να ζούμε, να εργαζόμαστε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, πλαισιώνουμε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ροδίων Όραμα».

Σ’ αυτόν τον αγώνα σε καλούμε να μας στηρίξεις, δίνοντάς μας την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τα πιστεύω μας και να αποκτήσει επιτέλους ο τόπος μας τη μορφή και την ταυτότητα που του αρμόζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...