31 Μαΐ 2014

ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ


Ούτε τα απλά, αυτονόητα πράγματα δεν μπορούμε να κάνουμε στην περιοχή μας ώστε οι τουρίστες να φεύγουν ικανοποιημένοι και όχι απογοητευμένοι με όσα βλέπουν στους δρόμους του Φαληρακίου.
Η συγκεκριμένη πινακίδα βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο, επί της Ρόδου Λίνδου πριν την εκκλησία Αγίου Νεκταρίου δίπλα σε στάση λεωφορείων.
Εδώ και 3,5 χρόνια το αυτοκόλλητο της πινακίδας έχει καταστραφεί αλλά η δημοτική αρχή αδυνατεί να προχωρήσει σε αντικατάσταση και να αντιληφθεί τη ζημιά που προκαλείται στο πεδίο των εντυπώσεων που αποκομίζουν οι επισκέπτες μας.
Παρόμοιες πινακίδες σε άθλια κατάσταση υπάρχουν και σε άλλα σημεία του Φαληρακίου αλλά και επί της Λεωφόρου Καλλιθέας. Τοποθετήθηκαν επί δήμου Καλλιθέας για να δείχνουν στους τουρίστες ωραία σημεία των χωριών μας αλλά η έλλειψη συντήρησης την εποχή του ενιαίου δήμου έχει μετατρέψει τις πινακίδες από ελκυστικές σε... αποκρουστικές.   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λακο σιαξε το χωριο

Ανώνυμος είπε...

οταν οι χρηματοδοτησεις ηταν πεννιχρες ως και ανυπαρκες πως θα γινει αντι κατασταση των συγκεκριμενων εικονων που πραγματι προβαλει αξιεπαινα τις ομορφιες του τοπου μας.ολοι τους σιγουρα θα προσπαθησαν να κανουν κατι αλλά ...αυτο το αλλά ειναι μεγαλο αφου σιγουρα εδινα προτεραιοτητες σε αλλα ζητηματα, χωρις χρημα να ξερετε δεν γινεται τιποτα και ο τζαμπατζης δεν υπαρχει, και το κρυφο κερδος κοινως μιζα για αυτα δεν ειναι μεγαλο.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...