11 Ιαν 2020

ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ










Σε μία εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ο ΦΑΡΟΣ έκοψε το βράδυ της Παρασκευής την βασιλόπιτα του νέου έτους. Η λάμψη και η πολυτέλεια χαρακτήρισαν τη χθεσινή βραδιά - γιορτή στην οποία έδωσαν το παρών όλες οι αρχές του τόπου και πλήθος κόσμου.
Η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Τάσο Χατζηγεωργίου επέλεξε για την κοπή της βασιλόπιτας τον εξωτερικό χώρο του καφέ μπαρ ΚΛΙΚ με τον λαμπερό διάκοσμο προσφορά της εταιρείας LOVE STORIES (Καίτη Στατιού) να κερδίζει τις εντυπώσεις.
Στους καλεσμένους μοιράστηκαν φαγητά προσφορά της εταιρείας catering Μιχάλης Μιχαλάς και αφρώδης οίνος με αρώματα χορηγία του μπαρ ΚΛΙΚ.
Το φλουρί της βασιλόπιτας που προσέφερε η εταιρεία ΠΕΛΑΡΔΗΣ βρήκε ο τοπικός σύμβουλος Γιώργος Σαρίκας και πήρε ως ενθύμιο αναμνηστικό χρυσό προσφορά του κοσμηματοπωλείου Καταβενάκης (Λεωφόρος Καλλιθέας).
Ο πρόεδρος του ΦΑΡΟΥ στην ομιλία του ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή γύρος της Ρόδου με τουριστικά λεωφορεία, δωρεάν για όσους δηλώσουν συμμετοχή.
Επίσης επισημοποίησε ότι την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς (1 Μαρτίου) μετά την καθιερωμένη μεγάλη παρέλαση αρμάτων θα γίνει ανοικτή συναυλία στην πλατεία Καλυθιών με προσκεκλημένο τον σπουδαίο Χρήστο Δάντη.
Η βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα προσφορά της εταιρείας ΖΑΪΡΗΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...