11 Ιαν 2020

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ






Εορταστικό κλίμα επικράτησε στην κοπή βασιλόπιτας της τοπικής Κοινότητας Καλυθιών το πρωί της Κυριακής.
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην αίθουσα συνεδριάσεων και η τύχη χαμογέλασε στην κυρία Σταματία Φιλιππάκη που βρήκε το φλουρί και πήρε ως δώρο αναμνηστικό χρυσό προσφορά της τοπικής κοινότητας.
Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι πολιτικοί στις τοποθετήσεις τους στηλίτευσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη χρηματοδότηση οι τοπικές κοινότητες και στην αδυναμία του κεντρικού δήμου να ανταποκριθεί στα αιτήματα των μικρών κοινωνιών.
Όλοι σημείωσαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητά μας και ζήτησαν αλλαγή νομοθεσίας για να μην μείνει η περιοχή στάσιμη αφού προσφέρει πολλά στον κεντρικό δήμο και το κράτος και εισπράττει ελάχιστα σε έργα υποδομών.
Σε εορταστική ατμόσφαιρα οι πολιτικοί, μετά τις κατηγορίες για το σύστημα, δήλωσαν αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά με ομόνοια και συνεργασία και υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να βοηθήσουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής σε Καλυθιές και Φαληράκι. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Ιατρίδης, Κωνσταντίνου, οι αντιπεριφερειάρχες Φλεβάρης, Σωτρίλλης. 
* Τα κομμάτια βασιλόπιτας ήταν προσφορά του Αγγελή Ορφανού ενώ τα εδέσματα του μπουφέ προσφέρθηκαν από τον Γιώργο Δημητραδιού και την Ελενα Καφετζή. 

1 σχόλιο:

ilios είπε...

Πέρα από χωριανούς σου, είδα και έναν από Ψίνθο ή στραβομάρα μου ;

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...