31 Οκτ 2008

ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο Δήμος Καλλιθέας αποφάσισε να μην αναπροσαρμόσει τα τέλη φωτισμού και καθαριότητας αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, παρά το γεγονός, ότι υπάρχουν αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, των καυσίμων αλλά και στις δαπάνες της μισθοδοσίας των εργαζομένων και της προμήθειας του απαραίτητου εξοπλισμού.

Με την ευκαιρία αυτή παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής να συνεργάζονται με τη Δημοτική Αρχή, ώστε η αποκομιδή των απορριμμάτων και η καθαριότητα γενικότερα να γίνεται καλύτερα και χωρίς να απαιτούνται πρόσθετες παρεμβάσεις και για την περισυλλογή σκουπιδιών, μπαζών κ.λπ. που απορρίπτονται αυθαίρετα σε κοινόχρηστους χώρους, ρεματιές και λοφίσκους της περιοχής.

Με την συνδρομή τους αυτή θα περιοριστεί αφενός η αύξηση των δαπανών που απαιτούνται για τη καθαριότητα και αφετέρου θα προστατευθεί το περιβάλλον.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η δημοτική αρχή θα πρέπει να βελτιώσει το δικό της σύστημα αποκομιδής σκουπιδιών αντί να παρακαλάει τους επιχειρηματίες και τους δημότες να συνεργαστούν..
Ας πάνε να δούνε τα χάλια τους στις αποθήκες που έχουν και την ευθύνη

Ανώνυμος είπε...

ο δήμος αποφάσισε να μην αυξήσει τα δημοτικά τέλη αφού έχει μία καινούργια εφαρμογή με αεροφωτογράφίες που μετράει ακριβώς τα δηλωμένα τετραγωνικά μέτρα. Και επειδή όλοι έχουμε κάνει επεκτάσεις και μικροπαρανομίες ο δήμος θα αυξήσει τα τετραγωνικά μέτρα και άρα και τα έσοδά του από τα τέλη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΕΠΙΧ/ΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤ.ΑΥΤΗ.
ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΨΙΝΘΕΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

EGO PLIRONO DHMOTIKA TELH FOTISMOY XORIS NA EXEI FOTA STO DROMO,KAI TA SKOYPIDIA TA BGAZO EGO STO DROMO OLO TON KADO.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...