9 Νοε 2008

ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ











Η κορυφαία στιγμή της χθεσινής αναμέτρησης καταγράφηκε πριν από το σφύριγμα της έναρξης. Οι παίκτες και των δύο ομάδων κατέθεσαν λουλούδια στο πανό που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Κοσκινιάτη και δημιουργήθηκε από τη διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών.

Οι φίλοι του Ερμή (περίπου 60) δημιούργησαν τη δική τους εξέδρα με δύο πανό και πανηγύρισαν με πάθος τα πέντε γκολ της αναμέτρησης. Πριν την έναρξη του αγώνα άναψαν και καπνογόνα.

Στο τέλος δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις επειδή ο Στέργος Σταυρής πανηγύρισε έντονα το 5-1, επειδή κάποιος από την εξέδρα έβρισε τον Δημήτρη Δημητρά και αυτός απάντησε και επειδή κάποιοι στα αποδυτήρια έλεγαν ότι ο Ερμής θέλει να ρίξει τον Απόλλωνα. Μάλιστα υπάρχει καταγγελία ότι παράγοντας του Ερμή είπε ότι θα ρίξει τον Απόλλωνα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

Η τρομερή υγρασία δυσκόλεψε την παρακολούθηση του αγώνα, όπως και το φως των προβολέων που έκανε "θαμπή" την εικόνα του γηπέδου.

Δυστυχώς και στις δύο πλευρές υπάρχουν οι λίγοι που θέλουν το κακό της αντίπαλης ομάδας. Οποιος νόμιζε ότι θα υπήρχε "συννενόηση" για το παιχνίδι, αποδείχθηκε αφελής.

Οι άνθρωποι του Ερμή πριν την έναρξη σχολίαζαν το γεγονός ότι τάχθηκε έξτρα πριν στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα κάτι που δεν είχε γίνει σε άλλα παιχνίδια, αλλά και την παρουσία σεκιουριτά στην είσοδο (ήταν για να μην μπουν τζαμπατζήδες).

Από την άλλη η επόμενη μέρα βρήκε τους φίλους του Απόλλων να εκφράζουν το παράπονο ότι δεν υπήρξε σεβασμός στην ιστορία μιας ομάδας που περνάει δύσκολες ώρες.

Η ουσία είναι ότι ο Ερμής δεν έχει καμμία ευθύνη για όσα περνάει ο Απόλλων. Ο Απόλλωνα πληρώνει τα λάθη των διοικήσεών του εδώ και μία δεκαετία. Ο Απόλλων δεν πρέπει να ψάχνει άλλοθι για τα χάλια του στις "ορέξεις" λίγων ανθρώπων του Ερμή που αναζητούσαν (και πήραν) εκδίκηση.
Πλέον η κάθε ομάδα ακολουθεί τη δική της, διαφορετική πορεία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

itan ntropi toys poy oi ginekes plirosan sto gipedo toy xorioy.. pane se alla gipeda kai tin bazoyn etsi kai irthane stin kalithies na plironoyn kai oi ginekes... eee re xalia

Ανώνυμος είπε...

tolaxiston bgalane ta exoda gia toys sekioyriti¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...