9 Νοε 2008

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ






Στα μέρη μας εμφανίστηκε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος που αρχικά επιθεώρησε (με ταχύτητα... φωτός) τα έργα επί της εθνικής οδού και στην συνέχεια έδωσε το παρών σε εκδήλωση που έγινε στον παιδικό σταθμό τοτ Αγίου Νεκτάριου Φαληρακίου και αφορούσε την παρουσίαση αποφρακτικού μηχανήματος που αγόρασαν από κοινού οι δήμοι Καλλιθέας - Ιαλυσού και την παράδοση μικρού πυροσβεστικού οχήματος από την εταιρεία LUIS (ξενοδοχείο Κολοσσός) στο δήμο Καλλιθέας.
Η εκδήλωση κράτησε 15 λεπτά και κυριάρχησαν οι ανταλλαγή φιλοφρόνήσεων.

Η δημοτική αρχή δεν κατέθεσε, επίσημα, κάποιο αίτημα για ενίσχυση αλλά παρέδωσε στον υπουργό εσωτερικών τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης με τα παραλιακά ακίνητα που δεν είχαν ενταχθεί στο κτηματολόγιο από τους Ιταλούς και τώρα έχει δικδικήσεις και επιβάλλει πρόστιμα η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου.

* Οι δήμαρχοι Καλλιθέας συμφώνησαν στο πόσο καλός και χρήσιμος είναι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος.
* Το προγραμματισμένο γεύμα στην ταβέρνα Μιμάκος δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης χρόνου από πλευράς του υπουργού ο οποίος έκανε ταξίδι - αστραπή στο νησί μας και στάση "δημοσίων σχέσεων" στο Φαληράκι.
* Ο Περιφερειάρχης κ. Κόκκινος τόνισε στην ομιλία του ότι συνεχίζονται οι μεγάλες προσπάθειες για την τουριστική αναβάθμιση του Φαληρακίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ,ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΕΜΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...