11 Νοε 2008

ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ Η ΡΟΔΟΥ - ΛΙΝΔΟΥ



Η εθνική οδός Ρόδου - Λίνδου αλλάζει όψη και όταν ολοκληρωθούν τα έργα θα έχει παντού πεζοδρόμια (κακής κατασκευής) και φανάρια. Η νέα χαμηλή νησίδα κατασκευάζεται από την στροφή προς το κέντρο του Φαληρακίου μέχρι τον Αγιο Νεκτάριο. Στην στροφή για Φαληράκι θα μπουν τα φανάρια, όπως και στο 13ο χλμ.
Παντού, αυτή την περίοδο γίνονται μεγάλα έργα (σχολείο, δρόμο, πεζοδρόμια, αντιπλημμυρικά, κλειστό, αποχετευτικό, δασάκι Καλλιθέας), αφού το Γ΄ ΚΠΣ ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου και θα πρέπει, για να μην χαθούν χρήματα, να έχουν παραδοθεί. Αν έχει κατασκευαστεί το 80% ενός έργου μπορεί να μεταφερθεί ως γέφυρα στο ΕΣΠΑ.
Με τα πεζοδρόμια όλοι ζητάνε να γίνουν ράμπες μπροστά από σπίτια και επιχειρήσεις με αποτέλεσμα οι εργολάβοι να κάνουν λόγο για προβλήματα ασφάλειας των πεζών. Βέβαια κάποια από τα αιτήματα για πλατιές ράμπες ικανοποιούνται με την ανάλογη πολιτική παρέμβαση και κάποια άλλα απορρίπτονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...