11 Νοε 2008

ΣΥΝ: "ΣΙΑΜΑΙΟΙ" ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΑΓΚΑΣ - ΙΑΤΡΙΔΗΣ

Από την γραμματεία της ΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ εκδόθηκε σήμερα η παρακάτω ανακοίνωση:


Ενώ το κράτος διαλύεται και το μπάχαλο στο δημόσιο τομέα κυριαρχεί, ο υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης κ. Παυλόπουλος περιφέρεται σε τελετές λιτανείας και εγκαινίων ενός νηπιαγωγείου στον Αρχάγγελο ικανοποιώντας την επιθυμία του κ. Παπουρά να εμπλουτίσει το δημοτολόγιο του Δήμου του και με ένα δεξιό υπουργό σε αντίβαρο του σοσιαλιστή κ. Πάχτα.
Αντί να μετέχει σε τελετές-φιέστες «δωροδοσίας» από τους Σιαμαίους δημάρχους Καλλιθέας και Ιαλυσού αποδεχόμενος τα αντίγραφα του αγάλματος του Έρωτα και της Παναγίας της Φιλερήμου (αλήθεια πόσα αντίγραφα της εικόνας διαθέτει ο δήμαρχος Ιαλυσού;), θα περιμέναμε να καταθέσει τις προτάσεις της κυβέρνησης για την πολυδιαφημισμένης διοικητική μεταρρύθμιση του κράτους και να μην κρύβεται πίσω από αόριστες και γενικόλογες προθέσεις επικαλούμενος την διεθνή συγκυρία. Ο κ. υπουργός, κατά την επίσκεψη του στις περιοχές που κάηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού, περιορίστηκε στις επαναλαμβανόμενες δεσμεύσεις του για διάθεση όλων των υποσχόμενων κονδυλίων για αποπεράτωση των έργων. Δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για το αίτημα των κατοίκων και των δημάρχων να κηρυχθεί η περιοχή πυρόπληκτη και να ενταχθεί στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Ν. 3624/07, αποδεικνύοντας στην πράξη τι σημαίνει για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «Περιφερειακή Ανάπτυξη».
Κύριε υπουργέ
Ούτε οι λιτανείες ούτε τα αντίγραφα των εικόνων που πήρατε στις αποσκευές σας είναι σε θέση να σώσουν την κυβέρνηση σας.
Ο λαός γρήγορα θα σας στείλει εκεί απ΄ όπου ήρθατε. Στο παρελθόν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΓΚΑΣ ΠΑΣΟΚ Η ΚΥΡΙΟΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ Ν.Δ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΥΠΑΡΧΗ Η ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.
ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΑΛΥΣΟΥ ΘΑ ΚΟΡΑΚΙΑΣΟΥΝ,ΕΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΥΑΚ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΑΛΥΣΟΥ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...