11 Νοε 2008

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Με επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Φλεβάρης η δημοτική αρχή απάντησε σε όσα υποστήριξε με επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο η παράταξη της μειοψηφίας.

«Με ένα ακατάληπτο και εν πολλοίς ασύντακτο κείμενο η μειοψηφία του δήμου Καλλιθέας επιχείρησε να βρεθεί στην επικαιρότητα, με επιστολή που παρέδωσε ο επικεφαλής της εντός επτασφράγιστου φακέλου στον υπουργό Εσωτερικών κ. Παυλόπουλο που βρέθηκε στο Φαληράκι για την παράδοση του αποφρακτικού οχήματος από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ.
Είναι σίγουρο ότι ακόμα και αν ο ίδιος ο πρωθυπουργός ερχόταν στο δήμο θα του παρέδιδε όμοια επιστολή, δικαιώνοντας δυστυχώς όσους πιστεύουν ότι στις μέρες μας έχει χαθεί το μέτρο. Η παράταξη της μειοψηφίας στο δήμο Καλλιθέας, προφανώς ελλείψει βελών στην πολιτική της φαρέτρα, επιχειρεί να αναδείξει θέματα Ιανουαρίου 2007… περί ορισμού μελών των διοικητικών συμβουλίων, δημοτικών επιχειρήσεων στην αρχή της τετραετίας.
Η επιστολή αυτή θα προσφερόταν για σκληρή απάντηση πλην όμως το περιεχόμενό της είναι ανεπίδεκτο σοβαρής κριτικής. Αφού στο πλούσιο έργο και στη δράση της δημοτικής αρχής η μειοψηφία αντιπρότεινε άρνηση και αντίδραση, έρχεται τώρα να «ξιφουλκήσει» κατά του υπουργού και κατά του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας.
Αναφέρεται γενικά σε αναβολή θεμάτων σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και σε αλληλογραφία με δημοτικές επιχειρήσεις για χορήγηση εγγράφων θεωρώντας μάλλον ότι αυτά τα θέματα ενδιαφέρουν τον υπουργό και όχι τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.
Είναι βέβαιο ότι το σκάφος της μειοψηφίας οδεύει προς επικίνδυνες θάλασσες. Σίγουρα δεν ελήφθησαν υπόψη οι ανησυχίες δημοτικού συμβούλου της παράταξής τους που διαφημίζοντας στο ίδιο φύλλο τις πολιτικές του θέσεις, απεικονίζει ναυάγια.
Η δημοτική αρχή δεν θα ακολουθήσει τη μειοψηφία σε στείρες αντιπαραθέσεις, αντιθέτως ασχολείται με τα σοβαρά θέματα και με τα προβλήματα του δήμου και στόχος της είναι να υλοποιήσει το πρόγραμμα για το οποίο δεσμεύτηκε απέναντι στους συμπολίτες μας.
Χαριτολογώντας, αρθρογράφος τοπικής εφημερίδας γράφει στα παραπολιτικά, αναφερόμενος στον κ. Κώστα, ότι «ο γιατρός πήρε το νυστέρι του». Πράγματι πρέπει να πάρει το νυστέρι του για να αποκόψει από την πολιτική του εξεζητημένες και άστοχες ενέργειας.

Για την παράταξη της πλειοψηφίας,
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας
Γιάννης Φλεβάρης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΣΗ Ο ΥΠ/ΡΓΟΣ;ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΕΑΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη φίλε Γιάννη, αλλά αν θεωρείς ότι ο υπουργός δεν έχει χρόνο να εξετάσει καταγγελίες που αφορούν τη λειτουργία ενός τομέα που προϊσταται (Τοπική Αυτοδιοίκηση), αλλά έχει χρόνο να ασχοληθεί με την παρουσίαση ενός αποφρακτικού μηχανήματος, τότε εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΦΡΑΚΤΗΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ;

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...