25 Ιουν 2012

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΓΝΩΜΗ
Με τα μούτρα έπεσαν οι αρμόδιοι φορείς στο Φαληράκι για να προλάβουν τα χειρότερα, αυτά που τους διαμήνυαν οι κάτοικοι κι έβλεπαν να πλησιάζουν.
 Μετά το ρεπορτάζ της Γνώμης,  την Τετάρτη μικτό συνεργείο απαρτιζόμενο από ομάδα της ΟΠΚΕ, αστυνομικά όργανα, επιτροπή του Υγειονομείου και μέλη της δημοτικής κοινότητας Καλυθιών, πραγματοποίησαν επιχείρηση «σκούπα» στην περιοχή όπου διαμένουν οι παράνομοι αλλοδαποί και κατοικούν τσουβαλιασμένοι σε δωμάτια ενοικιαζομένων δωματίων.
 Η ομάδα κρούσης ήλθε σε επαφή με τους αλλοδαπούς, μίλησε μαζί τους και τους έδωσε διορία μέχρι την Παρασκευή, να μαζέψουν τα πράγματα τους και να φύγουν. Τους ζήτησε να καθαρίσουν τον περιβάλλοντα χώρο όπου μένουν κι είναι γεμάτος σκουπίδια.
Παράλληλα σε ελέγχους που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι αρκετοί από αυτούς είχαν στη κατοχή τους ακριβά κινητά τηλέφωνα, ενώ στη περιοχή βρέθηκαν πεταμένα αντικείμενα, προϊόντα κλοπής(γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια, κρέμες κι αξεσουάρ καλλωπισμού, κ.α.) . οι αλλοδαποί υποσχέθηκαν ότι θα τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα και θα φύγουν, καθώς επίσης καθάρισαν την περιοχή από τα σκουπίδια που οι ίδιοι πέταξαν.
Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μιχάλης Σταυρής, παρακολουθεί συνεχώς την περιοχή και είναι αυτός που αγωνίζεται για να σώσει το Φαληράκι από τυχόν διαπληκτισμούς που κανείς δεν γνωρίζει μέχρι που μπορούν να φθάσουν. Μαζί του και τα τρία όργανα της αστυνομικής δύναμης Φαληρακίου, που έχουν ξεχάσει προ πολλού τι θα πει ωράριο και προσπαθούν να διαφυλάξουν την τάξη. 
Το θέμα που προκύπτει είναι το τι θα γίνει αν την Παρασκευή οι αλλοδαποί δεν φύγουν και πως θα αντιδράσουν οι κάτοικοι που γνωρίζουν πολύ καλά την διορία που τους έδωσε η ομάδα κρούσης. Οι πληροφορίες θέλουν τους κατοίκους να οργανώνονται για να τους απωθήσουν με το ζόρι. Τι θα γίνει, όμως τότε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ..ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΠΟΡΤΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ..ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ???

Ανώνυμος είπε...

ti bravo? as min itan o kosmos kai oli osi fonaxan ekraxan etrexan na akousti to thema se olo to nisi kai oxi mono , alios den tha ginotan tipota to provlima tha ipirxe kai entonotero , giati apla den iparxoun nomi pou tirounte me to kalo an den zoristoun kapia atoma den bgeni tipota , file anonime mou thimizis kati politikous kai kati fovismena atoma pou molis figi to kako petiounte na milisoun kai na mirasoun "perita"sxolia kai sigxaritiria xoris na xeri pios ta axizi . Bravo ston mixalh stavri prota na leme pou pire protovoulia mazi me katikous tou falirakiou ala kai meli tis XA oso periergo kai na sou fenete iparxan kai apo eki ipostiriktes , meta apo olous aftous eftase kai i astynomia ......na ta leme opos einai ta pramata kai oxi opos theloume

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ !!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...