25 Ιουν 2012

ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ








4 σχόλια:

μακης είπε...

παρα πολυ ωραια. οσο παμε πισω τοσο αποκτουμε αυτοπεποιθηση σαν ελληνες διοτι εχουμε χασει πολυ απο τισ ριζες μας.Μιας και θα ειναι και επισκεψιμο απο τρουριστες το μουσειο δεν θα ητανε καλο να υπαρχουν ταμπελκιτσες σε δυο-τρεισ γλωσσες για το τι ειναι το καθε αντικειμενο, ωστε να διαβαζει ο επισκεπτης και να πληροφορειται διαβαζοντας στην γλωσσα του.Δεν θα επρεπε να υπαρχει και ενα κειμενο που θα λεει καπως την ιστορια του χωριου? το τι παρηγαγε, με τι ειχαν ασχοληθει οι προγονοι μας, τι εκαναν στον πολεμο κλπ κλπ??? δεν ειναι μια ευκαιρια να εκθεσουμε πολλα αλλα πραγματα μαζι?? θελω να μπω μεσα εκει και για ενα μισαωρο να διαβαζω και να βλεπω. να ταξιδεψω πισω στο χρονο.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζω πως όσες πληροφορίες ήταν γραμμένες στα ελληνικά και τοποθετημένες πάνω στα αναλόγια την ημέρα των εγκαινίων, υπάρχουν γραμμένα και στ'αγγλικά και στα γερμανικά αλλά, λόγω του περιορισμένου χρόνου που είχαν τα παιδιά, προτίμησαν να έχουν ολοκληρωμένα και σε σωστή σειρά τα ελληνικά και στη συνέχεια θα βάλουν και τις άλλες γλώσσες.

Ανώνυμος είπε...

Bravo sta pedia pou piran protovoulia na dimiourgisoun kati omorfo gia ton topo mas , eyxome na sinexisoun to ergo tous , o topos mas xriazete teties prospathies , keep up the good work , episis tha ithela na dosoume oli mazi mia maxi gia tin epistrofi mias apo tis megaliteres politistikes klironomies tis patridas mas , perisoteres plirofories tha vroume sto http://www.bringthemback.org/ .

Ανώνυμος είπε...

Mpravo sta paidia tou Farou makari na eitane etsi kai to TOPIKO SYNBOULIO TO XWRIOU MAS na mhn skeyonte mono thn dhmosiotita kai thn karekla.................

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...