5 Φεβ 2014

ΟΙ "ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η τοπική εφημερίδα Η ΡΟΔΙΑΚΗ επεξεργάστηκε τις παρουσίες και τις απουσίες των δημοτικών συμβούλων Ρόδου στις συνεδριάσεις του ΔΣ με βάση τα πρακτικά που δημοσιεύτηκαν στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και παρουσίασε χρήσιμα αποτελέσματα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην 2η θέση των απόντων για τις συνεδριάσεις του 2013 βρίσκεται ο Γιώργος Ιατρίδης από τις Καλυθιές που δεν έδωσε το παρών σε 23 συνεδριάσεις από τις 36 που πραγματοποιήθηκαν.
Απών από 16 συνεδριάσεις ήταν και ο ιατρός Θωμάς Σωτρίλλης. Και οι δύο εκλέχτηκαν με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου με τον Ιατρίδη να εκλέγεται ως εκπρόσωπος της δημοτικής ενότητας Καλλιθέας.
Οπως σχολιάζει η τοπική εφημερίδα: Πάντως, κάποιοι από τους συμβούλους, φαίνεται να απουσιάζουν κατ’ επανάληψη από τις συνεδριάσεις για λόγους τους οποίους μόνο οι ίδιοι μπορούν να εξηγήσουν στο ροδιακό λαό ο οποίος και τους εξέλεξε σ’ αυτές τις τιμητικές θέσεις.

Η κοινωνία των Καλυθιών τίμησε με περίπου 500 σταυρούς τον Γιώργο Ιατρίδη αλλά αυτός δεν ανταπέδωσε την τιμή που έγινε στον ίδιο και την πολιτική οικογένειά του και όφειλε από την στιγμή που δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του να παραιτηθεί. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κ. Σωτριλλης εχει αρκετές δουλειες

Ανώνυμος είπε...

αυτα παθαινουμαι οταν δεν ψηφιζουμε κατα συνηδηση

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάμε ότι σχεδόν ''εκβιαστικά
ά'' συμμετείχε ο υιός Ιατρίδης στο ψηφοδέλτιο του Χατζημάρκου .Με το ζόρι δουλειά δεν γίνεται...

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...