5 Φεβ 2014

ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ;

Πηγή : Στη Ρόδο το Παγκόσμιο; -
 Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://rodiaki.gr/article.php?id=271142&catid=10&maincatid=1#ixzz2sRIhVFhS


Έξι χρόνια μετά την εκπληκτική διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, η Ρόδος ενδέχεται να είναι και πάλι υποψήφια πόλη για την φιλοξενία ενός σπουδαίου αθλητικού γεγονότος και μάλιστα παγκόσμιας εμβέλειας!
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε επισήμως ότι «η Ελλάδα θα φιλοξενήσει μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση του μπάσκετ. Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 2014, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Κρήτη, θα φιλοξενήσει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2015.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων 2015 θα διοργανώσει η Ρωσία.
Η απόφαση ανακοινώθηκε από τη FIBA, μετά τη σύσκεψη του Κεντρικού Γραφείου στη Βαρκελώνη».
Το «σμαραγδένιο» νησί είναι στα υπόψη του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, καθώς ο ίδιος έχει δεσμευτεί προφορικά στην Ανδριάνα Μπαφίτη την ανάθεση μίας μεγάλης διοργάνωσης εάν και εφόσον το κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας θα είναι έτοιμο. Δεδομένων των πρόσφατων δηλώσεων του δημάρχου Στάθη Κουσουρνά, το έργο είναι διαθέσιμο προς χρήση καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωσή του (ηλεκτρονικοί πίνακες, αποχετευτικό, διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...